mandag, januar 01, 2007

Årets siste dag....

Dagen startet for egendel på 3t, der jeg fullførte spinn 2006 , der vi gjennom 36 spinntimer har "syklet" spania på langs dvs fra sevilla i det sydlige Spania, og ender oppe i Nord-Spania ved byen Gijón. Dette er en rute som ble skapt under Romertiden da Trajan og Hadrian hersket. Da ble det laget en rute som både skulle gjøre det lettere å krysse landet, men også å frakte viktige varer som sølv og gull fra nord til sør. Dette var også en viktig faktor for spredningen av romersk kultur, språk og levemåte, og ikke minst for å holde kontrollen over det Romerske Imperiet. Gjennom Romertiden ble det bygd fl ere tusen kilometer med vei lagt i brostein (paveer).

Så var vi ute gikk en fint tur i marka. Ikke mer enn en 3 km, men med all sikksakk løpinga til Oban var det mer enn nok til at han var ganske sliten når vi kom hjem.

Så var det nyttårsfest. For første gang siden vi fikk hund skulle vi ikke være hjemme, men på fest hos Sverre (med 20 andre mennesker i en liten leilighet). Oban oppførte seg som en prins. -Han lå stille på "plassen sin" hele middagen, og store deler av kvelden. Han sjarmerte samtlige, og hadde til enhver tid 3 personer som enten så, klappet eller klødde.... Fyrverkeriet tok han med knusende ro, litt stressa når alle skulle ut, men roet seg når jeg satte meg ned i sofa'n igjen. I to tida var både jeg og bikkja lei fulle trøndere (og tilhørende dårlig musikk), og kom hos hjem til rett side av byen.....

Ingen kommentarer: