mandag, januar 15, 2007

store endringer....

Vi har trent endel siden sist vi blogget :-D

Privat har jeg fått meg jobb! Skal bli spennende og deilig å bryne hue istedenfor å løpe beina av meg på shell. Betraktlig bedre betalt er det også ;-)

Det har også skjedd mye med Trixi de siste dagene. Om det er løpetiden eller "crossover -effekten" jeg ser, er uvist. Men damen er rar. Hun løper rundt å tuller når vi er ute. Ikke det at hun er ulydig, men var virrer. Sliter med å få henne til å gjøre fra seg igjen (noe som har gått greit siden dag 3), hun surrer rundt og er opptatt av alt mulig annet, dvs tisser gjør hun ofte. Små hannhunder kaster hun seg over, så i byen har vi nå på bånd i de tider vi møter mange andre. Fart har det blitt! Etter en kræsj med Oban har hun nesten sluttet å gjete, når han leker med ball. Vi får se hvor lenge det varer. Ellers har vi hatt en økt på agilitybanen, noe som gikk over all forventing. Sist onsdag var hun også med på fellesdekken på nidarostrening, hun lå på enden. Strakk ikke grensene voldsomt, men hun lå helt fint.

Oban har også hatt noen fine økter, men i kveld var han stresset og surrete. Han hadde bråka med noen hannhunder før vi gikk inn på banen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Gratulerer med ny jobb!
Elizabeth