fredag, september 25, 2009

Arran er hjemme!

I går dro jeg til oslo å hentet Arran. Jeg var nok mer nervøs enn spent, men mest av alt veldig veldig forkjøla. Mamma og Pappa lekte transportbyrå, men jeg tror de synes det var veldig koslig å få treffe lille Arran de og. Etter litt kaffe, hundeprat og underskriving av papirer satte vi snuta nordover. Endel klynking på flyet ble det, men ellers var han eksemplarisk hele veien, han tisset ikke engang før vi kom ut på værnes (han hadde blitt tilbudt aviser før det). Når vi kom hjem var det en veldig spent Jan Erik som ventet. Det tok litt tid før Arran faktisk fikk undersøke huset, for Jan Erik skulle kose! Natta gikk greit nok, han sov nok litt urolig. Vi endte opp med en løsning der jeg sov på gulvet i stua, mens Arran lå i lillegangen som er hans nye hule. Var ute på en kort tissetur kl seks, og sov videre til kvart over sju, men da fikk det være nok synes Arran!

Einar og Arran møttes i morres. Arran begynte med å overfalle en litt forundret Einar som prøvde å trekke seg unna. Etter morgenstell av Einar ble rollene helt snudd om, Einar var klar for action og det ble litt i meste laget for Arran som faktisk søkte tilflukt i kroken sin. Utenfor satt Einar å hylte for at han ikke fikk komme inn... -Dette kan bli en fest :-)

Formiddagen i dag har vært aktiv, Arran hadde ingen intensjoner om å slappe av. Så tilslutt satte jeg på han et kort bånd, så nå sover han på foten min. Det gjør heldigvis underverker på de fleste valper! Ute er det regn og surt, det ser ut som Arran synes det er akuratt like koselig som folka...

Ingen kommentarer: