tirsdag, august 05, 2008

Superhund :-D

Dagene er nok litt lange for Obigutt, da jeg er lite mobil.... Det blir lange dager der han steiker seg i sola, og får sine 3 minimumsturer enten rundt banen eller kvartalet (uff det er jo altfor lite for en så stor hund). Men Obi "klager" ikke, han er happy med det han får, ligger ved siden av meg hele dagen, og lykkelig når han får være med i bilen å hente Jan Erik på jobb.

Men de dagene jeg er i form til det tar vi med oss ball og går ned på banen. Han er bare super å trene med for tida (kanskje jeg skal holde han sånn passe understimulert til vanlig?). Han har en fart som er helt utrolig og gjør ALT for en ball for tida ;-) Han holder riktignok ikke ut så lenge, men det er jo ikke å forvente i denne varmen som har vært.

I går fikk vi også selskap av Chani (en tildligere nabo) på banen. Gutta er snåle sammen. Oban blir kjempe happy når vi ser de, står på to og vifter med forlabbene. Så blir det nok litt skummelt inntil de kommer løs på banen, der de driver "parallell leking", ingen av de tør å være borti den andres leke...

Hvis formen er sånn nogenlunde når mini kommer ut, satser vi på å starte lydighet igjen i september.

Ingen kommentarer: