fredag, august 15, 2008

Oban har blitt 'storebror'


I dag kom en 'liten' gutt til verden, så nå må Obi finne seg i å dele oppmerksomheten med en til. Man tror han vil like å få en litt mer aktiv eier igjen:)


Liten oppdatering:
Einar er navnet... Han var 4250g og 51cm når han kom til verden. Alt står bra til med alle tre eller fire (holdt på å glemme Obi i tellinga ;-) Formen er faktisk overraskende bra, i dag har vi vært på tur og kost oss i fine været. Det ligger noen bilder på picasa siden min, -se link til høyre.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hei

Gratulerer med vellykket "valping".

Hilsen fra oss på kennel Vingheia.

Camilla sa...

Der var han ja ;-) Gratulerer!

Anonym sa...

Gratulerer, han var fin ja :) Vi snakkes, men spørs om vi skal komme på besøk enda for her er det noe forkjølelse som herjer... kanskje over til slutten av uka

Awatheas Troja. sa...

Han var kjempesøt - Troja gleder seg til å snuse skikkelig på han! Gratulerer igjen Marit - kos deg skikkelig!

Anonym sa...

Han er jo nydelig søstern!! Tante er stolt! Gleder meg til å se dere alle i september! Hils Oban han skal nok få en eksta tur med tante... Stor klem til alle 4 fra Ragnhild og vof fra Mira

Enya - The BlogDog sa...

Gratulerer!! :-D

Ashley sa...

Nydelig, er han. Grattis!

Marianne Nørholm sa...

Grattis med den lille gutten :)
Kjempesøt er han :)

Anonym sa...

Gratulerer så mye! Kom innom siden din helt tilfeldig:) Gøy å følge med på hva Obi driver med! Mille og jeg har flyttet til Stavanger og hun har blitt en fin og langt mer avbalansert liten dame! Kanskje vi skal begynne å blogge litt vi også..

Hilsen Eldri og Mille-Brille (gamlenabo'n)