søndag, februar 04, 2007

Wenche passer Oban

Skrevet av Wenche:
Denne helga har "tante" Wenche passet lillegutt. Mamma og Pappa har vært bortreist, jeg og Oban har hatt en skikkelig kos helg.
På fredag kom jeg hjem til sjarmtrollet og vi gikk rett ut på tur i nabolaget. Det viste seg fort at den faste turen rundt fotballbanen var håpløs da all den fine snøen vi tidligere hadde nå var forvandlet til et solid isdekke, som Trondheim Bydrift ikke har vært en smule interessert i å spandere ett eneste sandkorn på.

Når Jon Blund kom med det magiske pulveret sitt utpå kvelden og jeg skulle legge meg (på kontoret/gjesterommet der Oban sover til vanlig) ble han meget forundret over å ikke finne senga si der inne. Marit hadde flyttet senga på stua, og Oban skjønte ingen ting. ”Jeg bruker da alltid og sover på gulvet siden av Wenche når hun overnatter her……?” tenkte han nok. Eneste løsning var å hente senga slik at alt ble som normalt. Oban ruslet noen runder i senga si og la seg til rette med et dyyypt sukk.

Lørdag gikk vi en lang tur i skikkelig drittvær. Vi var begge to så blaute når vi kom inn at det så ut som om vi hadde svømt i Nidelva. Vi fant mange morsomme ender, men de var over hodet ikke interessert i å leke, så da ble de raskt erstattet med snøklumper (kaste og hente-leken går aldr av moten).

Når vi kom hjem fyrte vi i ovnen og delte ett eple (rar altetende hund). Oban slo seg ned foran ovnen og tørket sakte men sikkert.

Søndag var vi ute i litt bedre vær. Vi gikk en fin tur om formiddagen og har bare kost oss og lekt masse.

Utpå ettermiddagen kom mammaen og pappaen hjem og lykken var stor.

Wenche takker for ”lånet” av vovven og stiller gjerne opp igjen.

Ingen kommentarer: