mandag, mai 01, 2006

Snart sommer og sol :-)

Endelig ser det ut som det har kommet vår til Trøndelag! Har hatt en rolig langhelg med godt vær. Har hatt noen økter med både lydighet og slalom siden siste post, og det går stadig bedre! Vi har hatt noen gode økter, og jeg har fått tilbake "kicket" når en treningsøkt går skikkelig bra, -det er jo bare helt utrolig morro!

Oban tar alle 6 pinnene nå, -ikke perfekt ennå, men det er iallefall slalom!. -Hender at han "jukser" og hopper over en port, eller tar feil inngang, men foreløpig har jeg ikke lagt vekt på dette. -Det ser ikke ut som det er noe som gjentar seg. Det morsome er at han også tar den mot meg! Har ikke trent spesifikt på dette, men har klikket også når han har gordt det motsatt vei. Prøvde at Jan Erik belønnet med skål i dag, det gikk ikke så bra. Feilprosenten økte for mye, selvom farten kom bra når han først gikk rett. Får vente en tre-fire økter til vi prøver igjen. Må selvfølgelig generalisere med sending fra alle posisjoner, og at jeg går ulike steder etc, men den tid den sorg....

Lydighet. Har stort sett trent på "fri ved fot" og stoppen til innkallinga. Stoppen er fremdeles like håpløs, men "fri ved fot" er blitt bedre. Han går mer konsentret og noe tettere. -Har trent endel på fart og vinkler i helga.

Ingen kommentarer: