fredag, mai 19, 2006

Frustrasjon!

I går hadde vi først en liten morgenøkt på banen. -Trene utsending til kjegle, noe som gikk veldig bra. Han holder nå ok fart både ut og inn . Det har riktignok hendt at han tester å ikke vente på kommando for innkallinga igjen, men anser dette kun som testing. Hvis jeg bryter er øvelsen bra igjen de neste repitisjonene. Uttover dette trente vi litt fot og avstandskommadering.

På ettermiddagen hadde vi en treningøkt hos Morten og Cecilie, sammen med Håkon, Marthe og Morten. -Det var total katastrofe. Første økta tok han knapt godbiter (dvs han spiste de hvis de kom umiddelbart, men han gadd ikke å vente 2sek for å få de) og han lekte dårlig selv med både ball og and. And'a tok han kun hvis jeg holdt den i ro så han kunne få grep, da lekta han, ballene var det 50%sjanse for at han i det hele tatt gadd å løpe etter :-( Kun en liten stund var han interessert i å leke, prøvde da å trene hopp (med frivillig hopp), med line blir det hele kaos med line som sitter fast i hinderet og forsøk på å gi bikkja belønning tidlignok.

Økt 2 gikk noget bedre. Han tok belønningen (helst løpe skikkelig etter ball). Kontakten var mye bedre og vi kunne begynne med korte delmomenter. Da jobber han ok, men ikke med den intensiteten jeg er vant til.

Oban tisset også FLERE ganger på stømgjerne, og gikk oppi det, uten at det så ut til at det brydde han det minste. Og Håkon bekreftet hardnakket på at det var støm i det!

Etterpå trente vi fellesdekk, som var en ny nedtur. Oban har ligget stødig på fellesdekk siden i fjor sommer, og nå presterer han å krype :-( Ikke langt riktignok, men det setter oss endel hakk tilbake. -Kanskje for optimistisk av meg å tro at fellesdekken sitter på slike plasser når han ellers har vært så ukonsentret.

På slike steder er jeg avhening av line for å kunne stoppe han hvis han finner ut at han skal løpe et eller annet sted. Men er ennå usikker på hvor mye jeg skal bruke lina for å stoppe uønsket atferd. -Det er kjempe vanskelig å trene på steder der jeg tydligvis ikke har godnok belønning! -Takke meg til litt skikkelig grus eller asfalt ;-) Må vel bare bestemme meg om jeg vil kunne trene i slike omgivelser, og gjøre det MYE, eller bare la være fult og helt. -Dette blir mer frustrasjon, enn glede.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Looks nice! Awesome content. Good job guys.
»

Anonym sa...

Very pretty design! Keep up the good work. Thanks.
»

Anonym sa...

I really enjoyed looking at your site, I found it very helpful indeed, keep up the good work.
»