tirsdag, november 10, 2009

en hundetrener søkes!

Lille Arran skikker seg relativt bra. Han er etterhvert levlig å ha i hus (stjeler litt ferre leker ol), og er artig å ha med ut. Trener innkalling hver dag, og det går stort sett greit. Bortsett fra i dag, stakk han av når jeg kom hjem med einar i vogn (da må begge dørene stå åpne). Jeg ble sint, noe som gjør at Arran iallefall IKKE ville komme.... Her må man bare vise selvkontroll!

Det er en rar liten skrue vi har fått oss! Vannpasjon hadde jeg forventet at han hadde, men å tigge om å få gå inn i dusjen? Ellers viser han helt tydlig at av/på bryter'n fungerer, han greide nemlig å falle ut av sofa'n uten å våkne :-)

Ellers er jeg usikker på hvordan jeg skal legge opp lydighetstreninga. Noe som resulterer at jeg trener litt lite! Skal jeg godta at han har ene foten litt ut når han ligger? Eller skal jeg være fornøyd med at han faktisk ligger stille? Er det greit å logre? Skal jeg fokusere på HVORDAN han endrer posisjon mellom stå, sitt og dekk? eller er det greit nok at han bare gjør det? Spørsmålene går vel enkelt på om jeg skal være perfeksjonist nå, eller vente? Hva er godt nok?
-Noen som tar på seg jobb som coach?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men Marit da, du kan da dette du ;)
Håper Arran og dere på 2 ben har det bra :)

Linda&co

Maja&jentungene sa...

Hahaha! Kjenner til det med å være glad i vann ja! Circus tusler inn i dusjen til Per om morgenen for å hilse på hun, rareste hunden :D

Anonym sa...

Mamma sier som Wesenlund: det er vanskelig å gå i seg selv, det er lettere å gå i andre.