torsdag, juli 24, 2008

Nytt videokamera :-D

Oban lever i en kjedelig verden. Det er mest det fysiske det skorter på. Vi går turer og trener lydighet, men bekkenløsning setter en stopper for den fysiske kondisjonstreninga. Noe som merkes både når vi går tur og når vi trener! Han er ukonsentret og vimsete og vil kun ha ball. I går lastet jeg opp med pannekaker (noe som i normale tilfeller slår ALT) og trente på blandt annet kjegla. Hadde en flott innkalling i starten av treninga. Oban satte nemlig etter en katt, og selvom han var bare 7-8meter bak den springene katten kom han på innkalling :-D -hadde den bare vørt like bra bestandig.

Når vi satte i gang med treninga fikk jeg meg en overraskelse. Oban var ukonsentrert, og oppførte seg lang fra forventet i forhold til at jeg hadde med pannekake. Han ville ha BALL! Så ball ble det.

Ellers har vi kjøpt nytt videokamera.... Har ikke helt lært meg å bruke det ennå, men gjør spede forsøk (sliter med redigering og konvertering, så om noen har tips ang. dette tar jeg gjerne i mot!). I dag var vi hos Lillian og Robbin. Lillian trente agility med Robbin og tok en økt med Oban også. Lillian er ganske fersk i agilitygamet og tok sine første framforbytter i dag. Og jeg har det selvfølgelig på film....

Ingen kommentarer: