lørdag, juni 03, 2006

Stadig bedring.

I dag har vi tatt stingene! Såret er litt betent (og har en forferdelig stank!), så vi må ha en uke til med HELT ro.... Så i løpet av 14 dager er vi nok på "beina" igjen og trener for fult. Veterinæren mente at stanken kom ene alene av at et litt betent sår hele tiden var lukket inne.... Vi skal av med bandasjen om noen dager, så vi får håpe det hjelper! Energi nivået er forrøverig på topp, så det blir morro å begynne å jobbe igjen.

I helga passer vi Lissi, nabo hunden. Jeg og hundene drar på hytta i morra, etter å ha vært på øra og sett på Bente, Eirin og Håkon debutere. Bente i både lp og agility (hun har startet lp før, men det var 2 år siden, der alt gikk galt), Håkon i lydighet, og Eirin i agility. -Lykke til folkens! Gutta (Jan Erik og Ralf) er vel i elva og fisker og fisker. -Tror alikevel det er godt vi har med mat fra frysen!

Man får et litt andeledes perspektiv på ting når slike ting skjer. For noen uker siden var jeg fokusert på at han "vandret" litt på foten... men nå er det om han greier å gå i det hele tatt... Lydighetstreninga er uttrolig mye pirk, og jeg har full forståelse for folk som synes vi er litt gale. Men det er bare uttrolig artig når alt stemmer og fungerer som det skal!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Great site loved it alot, will come back and visit again.
»

Anonym sa...

Your website has a useful information for beginners like me.
»

Anonym sa...

I find some information here.