søndag, september 30, 2007

Agilitykurs med Thomas Thiesen15-17 jui var jeg på kurs i føringsteknikk med Thomas Thiesen.

Hadde store forhåpninger til kurset. Føring har for meg alltid vært en "grå masse" der jeg helt tilfeldig prøver å bytte side for å holde innersving. Desverre går det sjelden bra, jeg kræsjer i bikkja, eller vi ender opp på feil hinder. Med gamle Trixi (min første hund) kan jeg ikke huske en eneste gang at dette var et problem!

Startet på fredag med litt generell teori, men ingenting om føring.

Oban var en av få deltakere som ikke hadde startet. Men vi var på ingen måte den dårligste. Det er helt tydlig at vi har mye igjen for Morten E sitt "mas" på effektivitet i treninga. Hele kurset gikk TREGT. Måtte gå to på lørdag, og da hadde jeg vært på banen i ca 5 min (på 5 timer). På søndag fikk jeg hele tre økter på banen... -av en ellerannen grunn var felt trening to av øktene, -på et føringskurs. Thomas sa på fredag at han ikke hadde satt opp felt-trening, så her ble han kanskje overtalt?

Jeg var nok ikke noe klokere på føringen min etter kurset som jeg var før. Følte at jeg fikk jobbet lite og at det ble veldig mye ventning. De andre deltakerene var veldig fornøyd, så jeg er kanskje bare bortskjemt med gode effektive kurs?

Det ligger endel bilder på bildesida mi http://picasaweb.google.com/marit.ingeberg?pli=1

Ingen kommentarer: