mandag, november 06, 2006

Treningshelg og regn

I helga har vi hatt treningssamling for de som har gått instruktørkurs hos Canis. 5langveisfarende kom til trondheim for å trene og diskutere HUND! Lørdagen hadde vi lydighetstrening på brundalen. Oban fikk tarmbetennelse på onsdagen (med ørten turer ut, og blodig diare). Formen er det sjelden noe å si på når han blir slik, men han fikk ikke godbiter, -det er et problem. Og gressbanen var våt.

Første økt gav vi opp. Oban jobber dårlig både for "boksemedisinmat" og leke. Når jeg skal putte han i bilen stikker han av :-S Umulige hund.... Kanksje jeg forlanger litt mye ved å forvente at han skal jobbe konsentrert i dårlig vær når han kun har sovet forran ovnen i en uke og samlet energi?

Økt to har vi felles dekk. Oban ligger upåklagelig. Jeg går noe fram og tilbake, men gjemmer meg ikke. Etterpå har vi en liten økt med lette lydighetsøvelser med lek. Og bikkja jobber bra. Apporteringa sitter igjen og Obi har funnet ut at det går ann å sitte selvom han blir våt i stompen.

Avslutter med kort figurant trening. Første økta fungerer ok. -Bør absolutt han to "ender" til dette. Var litt ivring og ville ha en siste økt med dette. Da har det akuratt begynt å regne, og bikkja jobber ikke igjen :-(

Lørdag kveld har vi en koslig kveld hos marthe og håkon som har samlet hele gjengen til middag hos seg.

Søndagen starter jeg og Oban på agilitybanen. Oban har MASSE energi. Agilitybanen har ennå snø og oban er super fasinert. SPISER snø mellom slagene i første økta, og raser avgårde når vi først jobber. Denne økta har vi fremadsending med sving, og Obi kutter svingen og prøver korteste vei noen ganger, -Anda er jo kul!. Her er nok både hund og fører litt for urutingert. Økt nr 2 jobber vi med en ny boks med medisinfor. Hunden er sulten, og jobber steinbra!


Etterpå dro vi til de andre og så litt på runderingstrening. Prøvde med figurant trening også her, men oban er uintressert i maten nå. Han jobbet derimot for godbitene til Håkon men jeg turde ikke la de holde på. Magen er ikke 100% enda.

Ingen kommentarer: